Temafester

Temafester

Självklart ska man ha fest oftare än bara när man fyller jämt eller till de stora högtiderna – man kan fixa fest precis när som helst. De absolut roligaste festerna brukar vara de som är mest annorlunda och galna. Sätt ett tema på festen och det kommer bli Succé.

Bjud på grillfest med grillbuffé och femkamp på vintern, bjud på ett elegant cocktailparty med snittar och cocktails på hösten, eller bjud på en maskerad med libanesiska meze en ljum augustikväll.

Ett trevligt tema som man skapar med hjälp av mat och musik är ett geografiskt tema, man bjuder på en asiatisk buffé, på en italiensk middag, spanska tapas, en amerikansk BBQ eller en mexikansk fiesta. Lägg till musik, utklädnad och en fin dukning – voilá.

Man kan så klart göra ännu mera av temat genom att gästerna också får klä ut sig. Klassiker är festerna som har en tidsepok som tema – festtips; Gatsby, 50-tal, 60-tal, 70-tal och 80-tal. Vill man att gästerna ska engagera sig, men utan att det blir allt för ansträngande för dem kan man välja enkla utklädningsteman,

Skynda er att boka…….vi har så mycket idéer som vi vill förmedla.

info@skogsbyn.se